Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Alla mina söner
Isbn: 978-87-2848-008-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Alla mina söner

Författaren Christer Kihlman befinner sig för första gången i Argentinas kosmopolitiska huvudstad Buenos Aires. Trött på det borgerliga europeiska samhället ger han sig iväg på jakt efter en annan typ av sociopolitiskt levnadssätt att skriva om, men hans planer för skrivandet åsidosätts när han en kväll möter Juan. Trots språkbarriären kommer de med tiden allt närmre varandra och överkommer tidigare fördomar.

De båda männen har sedan innan varsin partner på vardera håll, och när allt starkare känslor börjar växa fram mellan dem blir situationen invecklad. Christer och Juan försöker göra plats för varandra i sina respektive kulturer och äktenskap, och klura ut vilken roll de kan spela i varandras liv. Men lyckan står inte alltid på ens sida, och tillslut hotas allting att rasera.



Christer Kihlman (1930–2021), var en finlandssvensk författare och litteraturkritiker. På grund av hans banbrytande verk blev han blev en av de mest framgångsrika och omtalade författarna i 60- och 70-talets kulturvärld. Hans provokativa författarskap är mångfaldigt prisad med utmärkelser som b.la. Svenska Akademiens Finlandspris åren 1976 och 2008, och finländska statens litteraturpris år 1976.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone