Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Din ekonomi: Så klarar du kriser och tryggar framtiden
Isbn: 978-91-8975-034-0
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Medicine & Health Economics & Business
Accessible since: January 2023
Narrator: Philomène Grandin
Length: 9 hours 14 minutes

Audiobook

Din ekonomi: Så klarar du kriser och tryggar framtiden

EXPERTERNA TIPSAR: SÅ TAR DU DIG GENOM KRISEN

Äntligen en ekonomibok som kan förklara hur privatekonomin hänger ihop med världsekonomin och som tar hänsyn till ålder och kön. 

DIN EKONOMI är handboken för alla som vill förstå sin egen ekonomi, vare sig man vill ha konkreta och snabba tips eller lära sig om hur världspolitiken påverkar privatekonomin. Boken berättar hur du kan bygga ekonomisk trygghet genom investeringar, hur du ska tänka kring exempelvis pension, krypto och bostad, låna hållbart eller starta eget. Det är en bok för alla åldrar och livssituationer och den vänder sig lika mycket till den som redan kan en del om ekonomi som den med nyvaknat intresse.

Klas Eklund är framförallt känd som ekonomisk rådgivare åt tidigare regeringar och som författaren till den klassiska kursboken Vår ekonomi. Shoka Åhrman är författare och ständigt aktuell i exempelvis SvD och SVT där hon ger råd utifrån sin roll som sparekonom och strateg. Båda är framstående ekonomer, men Klas är man, född i Sverige på 50-talet och Shoka är kvinna, född i Iran på 80-talet. Genom att anlägga personliga perspektiv på den ekonomiska historien har de skrivit en nyskapande bok som förklarar samhällsekonomin på ett sätt som hjälper läsaren få kontroll över sin egen ekonomi.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone