Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Äventyr med Mumin 2
Isbn: 978-87-2846-086-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: March 2023
Narrator: Carla Rindell
Length: 50 minutes

Audiobook

Äventyr med Mumin 2

Mumintrollet och hans vänner ger sig ut på nya äventyr där de lär sig om vänskap, att dela med sig, att förlåta och att vara modig. Läs om när Mumintrollet förlorar ett värdefullt teleskop och måste få tillbaka det innan det är för sent. Eller om när Mumin och hans vänner letar efter Havets sång på en ensam ö, och om den dagen han hittar en underbar skatt: en pärla som har samma färg som midnattsmånen. I Mumindalen vet man aldrig vilka äventyr som väntar!Tove Janssons magiska Muminvärld har sedan den först introducerades år 1945 fångat både barns och vuxnas fantasi. Muminfamiljen och deras vänner är älskade över hela världen och medverkar i allt från böcker, merchandise och tv-serier och har översatts till över 30 språk. Tove Janssons unika, nästan mytiska fantasilandskap har vunnit flera litterära priser, bland annat H.C Andersen-priset och Selma Lagerlöfs pris.

Följ med till Mumindalen där Mumintrollet, Muminpappan och Muminmamman ger sig ut på många fantastiska äventyr tillsammans med sina vänner Snorkfröken, Sniff, Lilla My, Snusmumriken, Stinky, Filifjonkan och många andra.
Till vilka mytiska länder kommer resan att leda nästa gång, och vilka sagoväsen kommer Mumintrollet och hans vänner att upptäcka längs vägen?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone