Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Sorgen i deras ögon
Isbn: 978-91-7949-663-0
Publisher: Vilja förlag
Category:
Young adults For emergent readers
Accessible since: May 2023
Narrator: Lo Tamborini
Length: 20 minutes

Audiobook

Sorgen i deras ögon

Sara är besatt av dödsannonser. Det är främst de misstänkta självmorden hon dras till. Hon söker information om de döda på internet, och försöker ta reda på om de har begått självmord eller inte. En dag fångas hon av två annonser som verkar höra till två bröder som dog på samma dag. Det finns bara en sörjande, och så anges platsen där de bodde. Sara bestämmer sig för att åka dit.

Sorgen i deras ögon är en lättläst version av en radionovell. Malin Wollin tilldelades 2022 Sveriges Radios Novellpris för novellen. Hon är journalist, bloggare, krönikör och författare, och har tidigare gett ut tre romaner.

Sorgen i deras ögon är en drabbande berättelse om en människa som bär på mycket sorg, men som till slut hittar ett sätt att förhålla sig till den. Med ett enkelt och stundtals humoristiskt språk lyckas Malin Wollin ta sig an ett svårt ämne utan att det blir för tungt.

Boken finns även som e-bok och ljudbok.

 

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Viljas böcker är indelade i sex nivåer, XS-XXL. Sorgen i deras ögon ligger på nivå L.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone