Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Våga byta liv
Isbn: 978-91-8936-366-3
Publisher: Ordberoende Förlag AB
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: May 2023
Narrator: My Holmsten
Length: 11 hours 13 minutes

Audiobook

Våga byta liv

Kärlek uppstod omedelbart mellan Eva och Aruba när hon reste dit för att skriva klart sin andra relationsbok "Är du gift med en psykopat?" . Varje år fortsätter Eva att resa dit och skriva böcker vid det turkosblåa havet i Karibien.

Genom slumpens försorg kan hon bygga ett hus och bli erbjuden arbete, snart blommar hennes mottagning, hon blir mycket populär då hon inte ses som en inkräktare.

Men att besöka ön som turist och att bosätta sig där är två helt skilda upplevelser. Under ytan på One happy Island konfronteras hon med klienter, psykologiska problem och situationer hon aldrig kunnat föreställa sig, en myriad av mångkulturella intryck.

Immigrationssystemet gör Eva illegal två gånger, hon möter korruption, plundras av advokater, får ta emot dödshot och blir utsedd till drogkurir av nya vänner.

Hon möter också oförväntade djur som boa constrictor, giftgrodor, leguaner och mängder av gatuhundar som räddas till ett bättre liv. Boken illustrerar hur vi kan ha olika identiteter och utgår i skildringarna från den kognitivt inriktade vetenskapen.

Våga byta liv är ett måste för personer som vill bejaka förändring och leva i ett mångkulturellt och flerspråkigt samhälle, där vi alla är i rörelse . Och Eva älskar fortfarande sitt paradis, Aruba!

Eva Rusz är legitimerad psykolog och psykoterapeut, relationsexpert och traumabehandlare. Hon medverkar ofta som expert i media och har skrivit ett tiotal böcker i ämnena: psykologi/ relationer/ personlig utveckling.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone