Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Lilla My
Isbn: 978-87-2846-105-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: June 2023
Narrator: Carla Rindell
Length: 35 minutes

Audiobook

Lilla My

Lilla My är en riktig eldsjäl, liten men våldsam, smart och modig och en av Mumintrollets bästa vänner. Hon är en person som vill bestämma saker och ting själv, och vart Lilla My än går händer det alltid något spännande. Hon är verkligen en av de bästa följeslagarna att ta med på äventyr, men den här gången handlar äventyret om Lilla My själv!
Tove Janssons magiska Muminvärld har sedan den först introducerades år 1945 fångat både barns och vuxnas fantasi. Muminfamiljen och deras vänner är älskade över hela världen och medverkar i allt från böcker, merchandise och tv-serier och har översatts till över 30 språk. Tove Janssons unika, nästan mytiska fantasilandskap har vunnit flera litterära priser, bland annat H.C Andersen-priset och Selma Lagerlöfs pris.

Följ med till Mumindalen där Mumintrollet, Muminpappan och Muminmamman ger sig ut på många fantastiska äventyr tillsammans med sina vänner Snorkfröken, Sniff, Lilla My, Snusmumriken, Stinky, Filifjonkan och många andra.
Till vilka mytiska länder kommer resan att leda nästa gång, och vilka sagoväsen kommer Mumintrollet och hans vänner att upptäcka längs vägen?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone