Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Ljusrevolutionen
Isbn: 978-91-7719-175-9
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Medicine & Health House & Home
Accessible since: June 2023
Narrator: Fredrik Paulún
Length: 5 hours 15 minutes

Audiobook

Ljusrevolutionen

Vi känner det tydligt - hur kroppen dras mot solens första strålar en kylig februaridag. Orsaken är genetisk. Ljus med rätt våglängd kan ge samma effekt på hälsan som rätt kost och regelbunden träning. Med ljusets hjälp kan vi hämma inflammationer, öka muskelmassan, minska risken för autoimmuna sjukdomar, sänka blodtrycket, minska blodfetterna, stärka immunförsvaret, öka kollagenproduktionen och stimulera stamcellsproduktionen, och mycket mer.

I Ljusrevolutionen förklarar Fredrik skillnaden mellan olika ljus, hur huden, musklerna och åldrandet kan påverkas positivt av tio minuters rött ljus varje dag, och hur man kan ersätta det naturliga solljuset under de mörka månaderna. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte.

“Icke-solande är den fjärde stora livsstilsriskfaktorn för vår hälsa, tillsammans med rökning, övervikt, och stillasittande.” Pelle Lindqvist, professor och överläkare, kvinnokliniken, Södersjukhuset

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest framgångsrika författare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone