Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Gör nytta : sju verktyg för livet
Isbn: 978-91-3750-823-8
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Memoarer & Biografier Psykologi Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Gör nytta : sju verktyg för livet

Personligt, inspirerande och rakt på sak när Arnold Schwarzenegger delar med sig av sin verktygslåda för ett meningsfullt liv.

Att Arnold Schwarzenegger blev världens bästa bodybuilder, världens bäst betalda filmstjärna och Kaliforniens guvernör var ingen slump. Alla dessa framgångar var resultatet av att han målmedvetet följde en vision och jobbade stenhårt för att uppnå den, samtidigt som han försökte leva efter rådet hans pappa gav honom: Gör nytta. Här hjälper Arnold dig att hitta visionen för vad du vill göra i livet och ger dig verktygen för att förverkliga den. Med exempel från sitt eget liv, både framgångar och misslyckanden, visar han dig hur du kan använda dessa verktyg för att göra vad du vill och framförallt, att göra nytta.

”Schwarzenegger skriver engagerande och personligt och med sitt karaktäristiska tonfall vilket gör det både roligt och enkelt att läsa boken. På samma gång ger han konkreta och användbara råd. Detta är en modern självhjälpsbok som ger inspiration till personlig utveckling.”

BTJ, betyg 4 av 5



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone