Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Cirkulation
Isbn: 978-87-2856-890-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Cirkulation

Livet har inte varit en dans på rosor för Sven Axel Nilsson. Exfrun Solbritt lever kvar i det fina huset i Häggvik med sin nya man, medan Sven tillbringar dagarna i sin lilla hyreslägenhet i Rotebro där han spanar ut på sin begagnade bil för att se om ligister bränt upp den under natten. Äktenskapet hade fungerat fint de tre första månaderna, sen skedde olyckan. Efter ett fall från ett tak förlorade Sven både tal- och skrivförmågan. Och kort därefter förlorade han även sin fru när hon lämnade honom för en annan man.

Men med en ny kamera i hand är det dags för Svens liv att ta en positiv vändning. Med fotografierna kan han återigen uttrycka sig och det tar inte lång tid innan han skriver kontrakt med förlaget Kultur & Miljö. Kanske blir fotokarriären och författarskapet början på en ljuv revansch.



Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone