Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Ålandsresan
Isbn: 978-87-2856-854-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Ålandsresan

"Jag ville skrika, men kunde inte. Munnen gapade, men jag fick inte ett ljud över läpparna. Jag var som paralyserad av skräck när Gert kom närmare och närmare."

Trettioåriga Eva är på flykt och har lämnat allt bakom sig. Sina ägodelar, sin villa och framförallt sin man. När de gifte sig kände hon inte till hans egenheter som med tiden har blivit allt tydligare. Gert är alkoholist och när han dricker är han inte sällan otrogen. Men värst av allt är att han blir svartsjuk och våldsam. Eva har insett att det bara är turen som håller henne i liv och nu tror hon på sin man när han säger att han ska döda henne. Och därför flyr hon i panik. Eva kastar sig på närmaste buss och hoppar av vid Slussen. Men vad ska hon egentligen ta sig till? Hon hamnar på ett konditori där hon får syn på en tidningsannons – ett Ålandsrederi annonserar om en dygnsresa till Mariehamn. Kan detta bli hennes räddning?

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone