Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Kom inte för nära
Isbn: 978-91-8092-145-9
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Kom inte för nära

Hur hade hon kunnat lura alla så? Varför hade ingen kollat upp det? Nu var bara frågan vad jag skulle göra med informationen. Tänk om alla fick reda på att de smörat för skolans största lögnare ...

Ellen har inga vänner i klassen, inte sedan Majken slutat prata med henne. Men hon har många kompisar i sin teatergrupp som ligger i en annan stad. Ingen vet att Ellen går i teater, det stämmer inte överens med rollen hon har i klassen. Hon är den tysta, udda typen. Den som Melvin retar och kallar Ellen-propellern, Ellen-gnällen eller Ellen på smällen.

Yasers namn betyder "smidig" och "bekymmersfri" , men det är det sista han känner sig som. Han är en fegis! En sådan som inte vågar säga ifrån trots att Melvin är en mobbare. Yaser är rädd för att bli tönten igen, den som Melvin hackar på. Nu hackar alla på Ellen i stället.

En dag börjar Ilse Istrand i klassen. Hon är dotter till Sveriges största artist. Plötsligt börjar rollerna i klassen luckras upp och byta skepnad. Vem är Ilse Istrand egentligen?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone