Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Den magiska stenen
Isbn: 978-91-8975-075-3
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: November 2023
Narrator: Amanda Flack
Length: 1 hour 21 minutes

Audiobook

Den magiska stenen

Den senaste tiden har Lunas superhörsel betett sig märkligt. Nu hör hon inte bara vad folk säger på långt håll, utan också sånt som ingen alls har sagt. Bara vad de har tänkt att säga. Kan Luna faktiskt höra folks tankar, eller håller hon på att bli tokig?

Luna hör plötsligt en mystisk röst med en varning komma bortifrån den förbjudna Djupskogen. För att lösa mysteriet med rösten ger sig Luna och hennes vänner in i skogen i jakt på svar. Men i Djupskogen kan man inte bara gå vilse, utan den döljer fler hemligheter än vad vännerna kunnat tro.

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: Den magiska stenen är den sjunde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritiker­rosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone