Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Blodsbunden
Isbn: 978-91-8988-708-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Blodsbunden

Keylon är krigaren med en utstakad framtid i Ljusets brödraskap, den mänskliga förgreningen av den himmelska hären.

Beatrice är tjejen med ett okänt förflutet. Som föräldralös är hon uppväxt i samhällets skyddsnät och vet ingenting om sitt ursprung. En rotlöshet som har gjort henne fast besluten att ta kontroll över sin framtid. En framtid som snabbt glider henne ur händerna när röster från hennes okända ursprung ger sig tillkänna och för henne mot ett förseglat öde.
Plötsligt vilar Beatrice liv på Keylons axlar, men kommer han att välja kärlek framför lojalitet när hela mänskligheten riskerar att gå under om han väljer att följa sitt hjärta?

Blodsbunden är första boken i serien om Vingarnas Rike. En nutida fantasyberättelse där kampen mellan himmel och helvete är central. Där fallna änglar söker sin hämnd och de goda krafterna i vår värld blir den främsta skölden mot ondska.
Det är en berättelse om gränslös kärlek, vänskap och mod men också rädsla och sorg. En storslagen påminnelse om att mörker inte alltid betyder avsaknad av ljus.

Serien om Vingarnas Rike påbörjade författaren Elin Örnerfors i tonåren. Serien har således vuxit upp med henne. Många av de tankar och svårigheter som karaktärerna ställs inför är saker hon själv har upplevt på den periodvis tuffa resan ut i vuxenlivet.
Serien är nu slutförd, men Elin Örnerfors resa som författare har bara börjat: Blodsbunden är hennes debutroman.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone