Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Ms. Nobody
Isbn: 978-91-8984-993-8
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: February 2024
Narrator: Jessica Liedberg
Length: 11 hours 21 minutes

Audiobook

Ms. Nobody

Susse måste välja mellan att lämna sitt hem eller dö. Hon vet bara inte om det ännu. Hon är en trettioårig, välutbildad kvinna mitt i karriären men lever med en man som debuterar i en psykisk sjukdom. De har en tvåårig son tillsammans.

Hon låser länge in sin ångest och håller i det längsta fast drömmen om en väl fungerande tresamhet. Under en familjevecka på det behandlingshem där hennes pappa vårdas för sin alkoholism, bryter hon ihop. Hon förstår att det inte längre är sin egen pappa hon måste konfrontera, utan sonens.

Under ett år trycker hon ändå undan verkligheten och försöker fortsätta leva som vanligt. Hon håller sig intakt genom att skriva om en segling i Söderhavet som hon gjorde som tjugoåring.

Familjeterapeuten Bill finner henne intressant som forskningsobjekt och lotsar henne varsamt framåt för att hon själv ska våga inse allvaret i sin situation ? och göra ett aktivt val för att rädda sig själv och sin son.

"Ms. Nobody" är en spännande relationsroman om medberoende, identitetssökande och kraftsamling. Handlingen utspelar sig mellan 1960?1989. Författaren sätter fingret på hur det kan vara att växa upp som barn till en alkoholist och hur det påverkar val av partner senare i livet. Det är också en bok om äventyr, hopp och kärlek.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone