Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for De förbjudna kapitlen
Isbn: 978-91-8031-584-5
Publisher: Bokfabriken
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2024

E-book

De förbjudna kapitlen

En ny actionfylld thrillerserie av Johan Falk-skaparen!

Sommaren 1982. En tidig morgon får Tore Forsberg, chef för Säpos kontraspionage mot Sovjetunionen, oväntat besök av en kvinna som påstår sig ha arbetat för den svenska säkerhetstjänsten under andra världskriget. Utblottad och bortglömd ber hon en misstänksam Tore om hjälp. Mötet öppnar dörren till hemligheter som krafter från det förflutna är beredda att försvara – med livet som insats.

Vintern 1940. I norra Finland stormar de ryska invasionsstyrkorna västerut, i riktning mot Sverige. Kriget kryper allt närmare och den egensinnige Teddy Ternberg rekryteras till en ny specialenhet inom den svenska militära underrättelsetjänsten. Han måste inte bara hantera hotet från främmande makter – mycket tyder dessutom på att en dubbelagent nästlat sig in i de allra hemligaste rummen.

Spionernas krig är en actionfylld thrillerserie om de svenska underrättelse- och säkerhetstjänsterna under andra världskriget och fram till våra dagar. Byggd på verkliga händelser och med karaktärer inspirerade av de kvinnor och män, agenter och spioner, som i hemlighet offrade allt för att försvara Sverige mot landets fiender.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone